Daftar Ahli

Bagaimana Untuk Mendaftar Sebagai Ahli Atau Pengedar?


BAYARAN PENDAFTARAN 
Semenanjung
RM 65 + RM 10 penghantaran (RM 75)
Sabah/Sarawak
RM 65 + RM 20 penghantaran (RM 85)

Lengkapkan/beri butir-butir yang berikut :

NAMA 
NO. IC
NAMA PASANGAN
NO. IC PASANGAN
ALAMAT PENGHANTARAN
EMAIL
NO TELEFON
NAMA BANK
NO AKAUN BANK (*bonus)

HANTARKAN KEPADA vitaminelite2u@gmail.com
•No akaun untuk bayaran pendaftaran akan di beri hanya selepas admin menerima butir-butir yang lengkap.
•Setelah menerima bukti bayaran pihak admin akan membuat pendaftaran.

•••Hubungi CN 0166542980 (Whatsapp/SMS/Call) untuk maklumat lanjut.•••


********

Berapakah pembelian minimum yang perlu saya buat setiap bulan?
Di Shaklee, anda tidak dipaksa membuat belian minimum untuk kesinambungan keahlian. Sekiranya cukup minimum pembelian bulanan, anda layak mendapat cashback, jika tidak cukup, anda tidak layak mendapat cashback, namun keahlian seumur hidup hanya TERBATAL jika tiada membuat pembelian didalam tempoh setahun 8 bulan.

Berapakah minimum belian untuk saya layak menerima bonus?
Belian minimum bulanan untuk layak bonus hanyalah lebih kurang RM480 sebulan. Anda boleh menggunakan ID Shaklee anda untuk membuat belian, juga boleh berkongsi ID anda dengan sahabat & saudara-mara.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat belian?
Setelah mendaftar, gunakan ID anda untuk menikmati cashback. Belian  produk Shaklee boleh dilakukan secara tunai, kad debit atau kad kredit melalui :

1. Belian terus / walk in ke cawangan berdekatan

2. Belian SISTEM ONLINE di www.shaklee2u.com.my

3. Pesanan melalui panggilan telefon

* Bagi cara 2 & 3 produk akan dihantar terus ke alamat yang diberikan anda dalam tempoh 1-4 hari bekerja. Caj pos akan dikenakan sebanyak RM10 (Semenanjung) / RM20 (Sabah Sarawak) atau penghantaran percuma untuk pembelian RM800 (Semenanjung) / RM1000 ( Sabah Sarawak)

Perlukah saya menyimpan stok untuk perniagaan saya?
Ini adalah pilihan anda. Anda boleh menyimpan stok atau meminta Shaklee mengepos terus kepada pelanggan anda setelah belian dibuat dengan ID anda (sistem dropship)

Berapakah bonus yang saya boleh dapat dari perniagaan ini?
Tiada jumlah tertentu yang boleh ditetapkan untuk bonus anda. Ianya bergantung kepada usaha anda & keluasan rangkaian perniagaan anda. Bonus Shaklee boleh dinikmati serendah 2 angka sehinggalah ke 6 angka, malah tiada had.

Bagaimanakah cara bonus Shaklee dibayar kepada saya?
Jika anda mempunyai akaun bank, bonus akan dikreditkan terus ke akaun anda pada 14 haribulan setiap bulan. Contohnya, belian sepanjang Januari akan dikira & bonus akan dikreditkan pada 14 Februari. Jika anda tidak mempunyai akaun bank, Shaklee akan menghantar cek secara pos di hujung bulan / anda mengambil sendiri cek di cawangan Shaklee bermula 15hb - 18hb.


Adakah ganjaran lain selain tunai?

Ya. Shaklee menawarkan 3C - Cash, Car & Convention


1. Cash
- Ganjaran tunai meliputi :

# Bonus dari jualan kumpulan

# Untung runcit

# Bonus kepimpinan

# Insentif Coordinator (pangkat)


2. Car
Apabila kumpulan anda telah berkembang dan mencapai jualan minimum yang ditetapkan, anda layak menerima tambahan 3% daripada keseluruhan. Ini dikenali sebagai insentif kereta. Shaklee membayar secara tunai. Terpulang kepada anda bagaimana untuk digunakan


3. Convention
Selain mengumpul uv (unit value) bagi setiap pembelian, anda juga berpeluang mengumpul mata untuk percutian dalam negara dan antarabangsa. Mata dikira berdasarkan:


i ) Jualan kumpulan ; lebih kurang RM930 menyumbangkan 1 mata

ii) Pendaftaran ahli baru dengan pembelian RM650 ; menyumbangkan 1mata

iii) Penghasilan leader baru. Seorang supervisor (dgn jualan RM9000 sebulan);  20 mata

iv) Kenaikan pangkat ; ni ada jumlah tertentu ikut jadual, semakin tinggi pangkat, semakin banyak mata


Percutian ini terbahagi kepada 2 :

1. Percutian dalam negara

2. Percutian antarabangsa atau Umrah Ziarah bagi Muslim Leader.


Umrah ditawarkan setiap tahun, destinasi percutian lain adalah berbeza mengikut tahun.

********

APA KELEBIHAN/FAEDAH MENJADI AHLI DI BAWAH GROUP KAMI?

Berada di bawah kumpulan yang betul amat membantu anda untuk berjaya. Bayangkan kita tidak tahu apa-apa tentang bisnes apatah lagi tentang shaklee, maka bimbingan ataupun coaching adalah sangat diperlukan.  Saya sendiri akan memberikan COACHING/BIMBINGAN dengan PERCUMA!

Bagi anda yang tidak suka membuang masa, tinggalkan anak dan keluarga semata ingin mendengar talk pasal bisnes, inilah dia bisnes yang tepat dengan anda. Saya juga seperti anda yang cukup TIDAK SUKA dengan keadaan sebegitu. SEGALA COACHING/BIMBINGAN hanya dibuat secara ONLINE sahaja 100%. Sangat praktikal bagi mereka yang bekerjaya kerana ini boleh dijadikan pendapatan sampingan anda yang paling mudah dibuat.

TIADA MODAL.  YA memang betul tiada modal yang diperlukan.  MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.

Produk yang terbukti berkesan. Produk shaklee telah melalui beribu ujian dan kajian yang menyeluruh sebelum layak dipasarkan. Maka tiada isu bahaya, tidak halal dan sebagainya.  PALING PENTING ianya disahkan halal oleh Jakim.

Syarikat yang kukuh, sudah lebih 55 tahun di pasaran dan telah lebih 30 tahun berada di Malaysia. Ramai sudah jutawan Malaysia yang lahir dari bisnes Shaklee, walau telah 30 tahun masih bertahan sampai hari ini, maknanya keyakinan orang ramai pada produk ini tidak pernah berkurangan.

Bagi yang ingin mencari bisnes yang boleh menjamin masa depan, inilah dia. Kerana bisnes ini menjanjikan pendapatan infiniti dan boleh memberikan impian anda satu kenyataan.

TERBUKTI bisnes ini adalah yang terbaik untuk mereka yang mencari-cari apakah pekerjaan sampingan atau sepenuh masa untuk mereka. 

Bagi yang ZERO TENTANG ONLINE BIZ, bimbingan 100% akan diberikan. Usah risau tidak pandai kerana saya juga bermula dari zero.

Bagi yang mendaftar di bawah bimbingan saya, maka anda akan dimasukkan ke dalam group eksklusif SAG di facebook kami yang mana tips-tips dan info akan sentiasa diberikan dari masa ke semasa.

PERCUMA!! 
Hubungi saya untuk pendaftaran PERCUMA*!

Hubungi saya
Siti Nasrah (Cik Nana)
Whatsapp/SMS 0166542980


Tiada ulasan:

Catat Ulasan